Ostali programi

PRIPRAVE NA VALETO: Spomladanski meseci so tisti, ki za devetošolce predstavljajo pravi izziv. Zaključujejo osnovno šolo, odpravljajo se novemu življenju nasproti. In kar nekaj šol se še vedno odloča, da slovo od osnovne šole popestrijo tudi s plesom. Standardni program obsega venček treh ali petih plesov, po želji vključim še otvoritveni ples. Včasih pa se skupaj odločimo tudi za skupinski ples. To je priložnost, da otroci spoznajo ples in iz šolskih klopi odplešejo z lepimi spomini.

PREDPOROČNA "POMOČ": Marsikdo se tik pred poroko sreča še s težavo prvega, otvoritvenega plesa mladoporočencev. Vsakemu paru z veseljem priskočim na pomoč in jima skušam polepšati že tako nepozaben dan. Za ure se časovno in vsebinsko dogovorimo. Lahko ponudim pomoč pri izbiri glasbe, če pa svojo priljubljeno glasbo že imate, vam sestavim koreografijo. Po želji pa se lotimo tudi drugih plesov za katere se odločite sami. Za število ur se dogovorim z vsakim parom posebej. V primeru večjega števila ur pa seveda obračunam tudi popust.

INDIVIDUALNE URE: Namenjene so posameznikom in parom, ki želijo svoje znanje osvežiti, utrditi ali pa tistim, ki ne morejo obiskovati rednih tečajev. Časovno in vsebinsko se sproti dogovarjamo. Večje število ur pa vam prinese dodatni popust.