ZAKLJUČNA PREDSTAVA "Časovni stroj" 2014

Datum objave: Jun 12, 2014 1:9:0 PM

»Časovni stroj«, zaključna predstava PD Elite, je za mano. Uspešno. Vsi sodelujoči so se izkazali. Seveda pa sem najbolj ponosna na vse svoje tečajnike, od malih do velikih. Najmlajši so zasijali kot sončki in nemogoče jih bo pozabiti. Že misel nanje zariše nasmeh na obrazu. Prav tako dobro so se odrezali plesalci družabnih plesov. Začetniki so zbrali pogum in dokazali, da je z dobro voljo in pridnim delom vse mogoče. Samozavestno so stopili na oder in se zazibali v ritmu swinga. Klubovci pa z nastopi nimajo več težav, saj so vajeni enkrat letno stopiti na oder in navdušiti vse prisotne. Letos so se izkazali kar v dveh ritmih. Odplesali so angleški valček in jive. Nikakor pa ne smem pozabiti na moje upokojence iz CDA (Center za dnevne aktivnosti MO Koper). Čača ča je njihov priljubljen ritem. S svojim nastopom so dobro voljo in optimizem prenesli na vse prisotne.

Lepo je bilo in prav je, da se zahvalim PD Elite, vsem plesalcem in plesalkam, trenerjem, prostovoljcem, ekipi gledališča Koper… skratka vsem, ki so sodelovali pri predstavi.

V naslednjih dveh tednih zaključujem z vajami, vidimo pa se spet septembra. Z nekaterimi sem se že poslovila, z nekaterimi pa se bom v naslednjih dneh. Vsem pa že zdaj želim lepo, prijetno in zabavno poletje.