ZAČETNI TEČAJ DRUŽABNIH PLESOV

Datum objave: Sep 14, 2016 7:23:39 AM

Tudi skupina začetnikov se polni, prostih mest ni več veliko. Nekateri ste že odločeni, da boste plesali, nekateri še niste prepričani, da je to za vas. Kmalu se bo treba odločiti, saj z rednimi vajami začnemo v torek, 4.10.2016.

Pred začetkom vaj pa za vse zainteresirane pripravljam poskusno, gratis vajo. Morda to lahko poimenujem spoznavni večer in druženje. Vabim vas, da se mi pridružite v torek, 27.9.2016, ob 20:00 v plesni dvorani PD ELITE. V času, ki nam bo na razpolago vas bom seznanila s programom dela, odgovorila na vaša vprašanja in seveda, malo bomo tudi zaplesali. Nekaj enostavnega in zabavnega, toliko da se vesele nogice navadijo na plesni parket.

Plesno druženje je zabavno in zdravo, omogoča nam, da za kratek čas pozabimo na skrbi in se posvetimo sebi in partnerju. Spoznavamo svoje telo in raziskujemo svoje sposobnosti, ob tem pa se sprostimo in se dobro počutimo.

Ples združuje ljudi, jaz pa se vsako leto veselim vseh novih obrazov in vseh izzivov, ki mi jih prinašajo nova poznanstva.