ZAČETEK, MALO DRUGAČE

Datum objave: Aug 18, 2017 12:36:30 PM

Čas res hitro teče in avgust se je prevesil v drugo polovico. Zame je to čas zadnjih priprav na novo plesno sezono, ki pa letos potekajo malo drugače. Že v začetku oktobra bo namreč praznovanje Univerze »Morje«. Ob njihovi 10 obletnici bo skupina plesalk nastopila na odru Kulturnega doma Izola. Zato bomo z vajami začeli prej, saj le delo in vztrajnost prinašata uspeh in sproščenost na odru.

Sicer pa tudi v prihajajoči sezoni ne bo manjkalo izzivov. Nadaljevala bom z delom v obeh klubskih in nadaljevalnih plesnih skupinah družabnih plesov, v kratkem pa bo razpisan tudi termin tečaja za začetnike. Vsi tečaji bodo še naprej potekali v dvorani PD Elite v Kopru.

Moje upokojenke pa bodo še vedno lahko uživale v plesnih korakih in sicer po že ustaljenih urnikih. V Kopru vsak ponedeljek, v Izoli pa vsak torek – ena skupina dopoldan in ena popoldan. Če bo dovolj interesa pa sem pripravljena odpreti še eno skupino za začetnike, ki bi se radi pridružili veselim uricam. Zdaj je pravi čas da premislite in se odločite. Pridružite se nam na uricah, kjer se razmigamo, spoznavamo sebe in lastne sposobnosti, kjer na zabaven način sprejemamo in počasi spreminjamo svet okoli nas.

Vse novosti, urniki, ceniki in ostale informacije objavim v kratkem.