ZAČENJAMO S PLESOM

Datum objave: Aug 24, 2021 10:8:20 AM

September se bliža in počitnice se počasi iztekajo. Pred nami je nova plesna sezona, za katero upam da bo, kolikor se da, nemoteno potekala. Kot vedno, bom s prvimi tečaji družabnih plesov začela v Plesnem društvu Elite. Nadaljevalna in klubske skupine bodo nadaljevale po utečenem urniku: nadaljevalci ob sredah, 20:30, klub 2 ob četrtkih, 19:45, klub 1, ob četrtkih, 21:00. Za začetni tečaj je razpisan termin ob ponedeljkih, ob 20:30. Z vajami začnemo predvidoma v drugi polovici septembra za vse nadaljevalce, prvi teden oktobra pa še začetna skupina. Prosim vse nadaljevalce, da potrdijo svojo udeležbo, novi člani pa pohitite z vpisom, ker je število mest omejeno.

Za plesalce izven PD Elita še nimam potrjenih najemov prostora. Upam, da bom uspela najti nadomestne rešitve, da bomo tudi ostali lahko začeli s programom.

Tudi za to sezono napovedujem občasne tango delavnice (predvidoma enkrat mesečno), prav tako pa tudi individualne ure, ki potekajo v terminih po dogovoru.

Veselim se novega začetka in komaj čakam ponovna in tudi nova snidenja. Privoščite si lep zadnji teden počitnic, naberite si še malo energije, da bomo lažje začeli z delom. In seveda, ne pozabite na dobro voljo. Z nasmehom je vedno vse lažje.

Se vidimo kmalu!