PO PRVEM TEDNU

Datum objave: Sep 18, 2017 9:8:52 AM

Plesna dvorana je iz dneva v dan bolj polna. Pihamo, sopihamo, brskamo po spominu in seveda, plešemo. Hvaležna sem vsem nadaljevalcem in klubovcem, ki ste se vrnili in vsem, ki ste se pridružili. Ta teden je bil res poseben, saj na vajah nismo samo plesali. Bil je namreč teden košarke, pametni telefon pa je ( izjemoma ) postal naš partner, saj smo med delom sledili tudi tekmi. Zanimiva kombinacija, malo plesa, malo adrenalina in veliko dobre volje. V novem tednu nadaljujemo z novimi izzivi. Obljubljam, zanimivo bo. Čez dobrih 14 dni začnem s tečajem družabnih plesov za začetnike. Skupina je že skoraj polna, zato pohitite, če se nam želite pridružiti. Začetek vaj, 4.10.2017, ob 20:00.

Pred prvo vajo začetnega tečaja, bom pripravila mini spoznavni večer za vse, ki ste že prijavljeni in seveda tudi za vse tiste, ki jih zanima naše delo. Sledite objavam, v kratkem bo znan datum in ura dogodka.

Od 15.9. do 15.10.2017 poteka v dvorani PD Elite »Teden odprtih vrat koprskega športa«. Brezplačno se lahko udeležite katerekoli vaje - družabni plesi vseh nivojev, cheer jazz, hip hop vseh nivojev. Na vajah lahko pridobite tudi vse informacije glede posameznih vadb.