MOJ PLES V ŠTEVILKAH

Datum objave: Jul 15, 2019 5:30:29 PM

Čeprav številke niso moja močnejša plat, se današnji svet vse bolj vrti prav okrog njih. Pa sem se odločila narediti malo inventure in prešteti, kar se šteti da. Ples me spremlja že preko 20 let, moja samostojna plesna pot pa stopa v 7 leto. In kaj se je dogajalo v teh sedmih letih? Tečaje redno izvajam na 4 lokacijah. Povprečno število plesalcev, ki me vsako leto obkrožajo pri družabnih plesih je približno 80, najbolj vztrajna skupina je z menoj že 22 let, še iz časov, ko nisem delala samostojno. Število mojih plesnih upokojencev je vsako leto večje, v tej sezoni jih je bilo preko 70. Delo, ki me posebej veseli, so mladoporočenci in zanje točno vem, koliko jih je bilo - 45 parov. Plesne delavnice so zame poseben izziv in vsako sezono jih pripravim med 6 in 8 - kolikor dopušča čas. Občasno se odzovem na povabila šol in vrtcev za enkratne dogodke. Število udeležencev? Vsakič drugačno, vedno veliko.

Pa še dve enici, ki sta zame veliko vredni. Mojo polico krasi 1 priznanje za strokovno delo in velik prispevek k razvoju plesne dejavnosti v MO Koper in 1 “Zlata značka Mete Vidmar” za udejstvovanje na plesnem področju ljubiteljske kulture.

Verjetno bi bilo še marsikaj za prešteti, ampak kot sem na začetku zapisala, številke mi ne ležijo. Zato se bom še naprej držala plesa, kjer je dovolj šteti do 8 in vse teče, kot mora. Hvaležna sem vsem, ki ste zajeti v tej moji mini statistiki. Se vidimo v jeseni, v plesni sezoni 2019/2020! Se bomo prešteli in nadaljevali, kjer smo se ustavili.