DRUŽILI SE BOMO

Datum objave: Sep 22, 2016 1:51:17 PM

Oktober se nezadržno približuje, s tem pa tudi novi tečaj družabnih plesov za začetnike. Preden se lotimo resnega, šolskega dela, vas vabim da se mi pridružite na spoznavni, brezplačni vaji. Dobimo se v torek, 27.9.2016 ob 20:00, v prostorih PD Elite ( Športna dvorana Bonifika ).

Vaja je namenjena spoznavanju in druženju, podajanju informacij in odgovorom na vaša vprašanja. Seveda bomo malo tudi zaplesali, da se sprostimo in pozabavamo.

Vaja je odprtega tipa. To pomeni, da se lahko pridruži kdorkoli, tudi če še ni vpisan v tečaj. Vabljeni vsi, ki ste še neodločeni in se želite na lastne oči prepričati kako in kaj počnemo.

Za vse tiste, ki niste začetniki in razmišljate o ponovni vključitvi v plesne tečaje – od 26.9. do 6.10.2016 v Plesnem društvu Elite poteka projekt Odprta vrata koprskega športa. Omogočen je brezplačen vpogled v vse plesne dejavnosti. Urnik vaj najdete na spletni strani društva www.plesnodrustvoelite.si.

Če imate radi glasbo, gibanje, druženje in nove izzive je ples lahko tisto pravo. Opremite se z dobro voljo in se mi pridružite.

Z rednim tečajem družabnih plesov za začetnike začnemo 4.10.2016!