DOVOLITE GLASBI, DA PREMAKNE VAŠE TELO

Datum objave: Sep 01, 2016 9:20:31 AM

September, začetek novega šolskega leta, plesne sezone, začetek mnogih dejavnosti, ki so med poletnimi meseci kar poniknile. Septembra se ponovno vse vrača in začenja na novo.

Tudi jaz sem nazaj. Nekaj stvari bom začela na novo, nekatere pa nadaljevala točno tam, kjer sem se pred začetkom poletja ustavila.

Pravzaprav se nisem popolnoma ustavila. Čez poletje sem nabirala ideje, brskala in iskala novosti in zanimivosti. Nabralo se je vsega po malo. Da bo košarica zanimivosti in izzivov res polna, pa sem pustila nekaj prostora tudi za vaše želje, dragi plesalci in plesalke.

Vesela bom vaših predlogov, kaj želite početi, v čem se želite izpopolniti. Želite več poudarka na ritmiki, melodiki, morda na partneringu? Močno razmišljam o temu, da bi vsake toliko v program vnesli tudi take in/ali podobne tematike in se jim bolj natančno posvetili. Vredno je razmisliti. Vsi namreč vemo, da ples niso zgolj in samo plesne figure.

Kmalu se vidimo, upam da v popolni sestavi. Do takrat pa uspešno zakorakajte v september, uredite vse obveznosti, ob tem pa ujemite še čim več sončnih žarkov, da pridete na vaje polni pozitivne energije.