NOVICE

3. januar 2022 ob 11:44

SREČNO

Vkorakali ali morda priplesali smo v novo leto, 2022. Vsem plesalkam in plesalcem, poslovnim partnerjem in vsem, ki mi stojite ob strani želim SREČNO 2022! Naj bo to leto zdravja, sreče in izobilja, naj vas vedno in povsod spremljata nasmeh in lepa misel.

Pred nami so novi začetki in tudi nadaljevanja zgodb iz prejšnjega leta. Verjamem da bomo s skupnimi močmi uspešni. Januar je tudi pravi čas za rezervacije individualnih ur in programov za mladoporočence. Torej, zainteresirani, oglasite se. Število teh ur je omejeno. Se vidimo na vajah.

14. december 2021 ob 11:24

VESELI DECEMBER

December je tu in dnevi neustavljivo drvijo proti koncu leta. Čas, da pogledamo vase, da ocenimo svoje uspehe in (morda) neuspehe, čas, da postavimo nove mejnike in nove cilje. Za vsemi nami so težki in utrudljivi časi, letos pa vendarle nekoliko boljši kot lani. Kljub omejitvam imamo možnost delati, ustvarjati in se tudi poveseliti. Hvaležna sem vsem, malim in velikim plesalcem, ki niste obupali. Nasprotno, skupaj z menoj ste se prilagodili in letos se bomo spet, času primerno, skupaj poslovili od starega leta.

Hvala za vaš trud, za redno obiskovanje vaj, za razumevanje vseh prilagoditev, hvala iz srca!

Sicer pa z vajami zaključujemo prihodnji teden. Po novoletnih praznikih začnemo z delom že 3.januarja 2022!

V tem letu je pred nami le še par vaj. In verjamem, da jih bomo preživeli v čudovitem vzdušju, z obveznim nasmehom na obrazu.