SKORAJ VSI PLEŠEMO

objavljeno: 18. okt. 2021 02:18 avtor: Tatjana BrozičZ večjimi ali manjšimi težavami se počasi zbiramo vsi plesalci.V teku sta tečaja nadaljevalne in klubske skupine plesalcev družabnih plesov, zbrali pa so se tudi upokojenci in upokojenke obeh skupin, CDA in "Zlata dekleta". Po počitnicah, natančneje 4.11.2021 ob 18:00, začnemo s tečaji tudi v Circolu v Kopru.
Žal začetnega tečaja družabnih plesov zaenkrat še ni, težave povzročajo trenutni ukrepu. Vseeno pa se lahko prijavite in skupaj z nami počakate, da se ukrepi spremenijo, oziroma da bo dovolj parov, ki izpolnjujejo PCT pogoje. Držim pesti, da uspe, saj so samo še začetniki manjkajoči člen v moji plesni verigi. Ko se zgodi, bom z veseljem zapisala "VSI PLEŠEMO".

Hvala vsem, ki plešete, se trudite in na vajah uživate z menoj. Teden z vsemi vami je vedno popoln.

OKTOBER IN NOVI ZAČETKI

objavljeno: 27. sep. 2021 03:17 avtor: Tatjana BrozičNekatere skupine že pridno plešejo, z oktobrom pa se bo plesni urnik še dopolnil. Ponedeljek, 4.10.2021 je dan za začetnike družabnih plesov. Plešemo v dvorani PD Elite (Arena Bonifika), začetek vaje ob 20:30.

V torek, 5.10.2021 je pred nami ponovno srečanje z "Zlatimi dekleti". Urnik ostaja enak, kot prejšnjo sezono - vsak torek ob 18:00, v mali telovadnici OŠ Dante Alighieri Izola.

Začeli naj bi tudi v Centru dnevnih aktivnosti MO Koper, vendar čakam še potrditev. Takoj ko bo, bo objavljeno na moji spletni strani

DRUŽABNI PLESI ZA ODRASLE

objavljeno: 19. sep. 2021 04:18 avtor: Tatjana BrozičKončno je prišel  trenutek, ko bomo  ponovno zaplesali v vseh ritmih družabnih plesov. Prvi se mi bodo pridružili plesalci PD Elite in sicer nadaljevalna skupina in obe klubski. Nadaljevalci se vidimo v sredo, 22.9.2021, ob 20:30. Klubski skupini sta trenutno združeni v eno, vidimo pa se v četrtek, 23.9.2021, ob 20:30. Ko se nam priključijo vsi plesalci (predvidoma oktobra), bosta skupini spet dve.

Še vedno poteka vpis v začetni tečaj družabnih plesov, na voljo je še nekaj prostih mest. Z delom začnemo prvi teden v oktobru.

Oktober je tudi mesec, ko bodo spet zaplesala "Zlata dekleta" in plesake in plesalci CDA MO Koper. Urnike in več informacij objavim v kratkem.

ZAČENJAMO S PLESOM

objavljeno: 24. avg. 2021 03:08 avtor: Tatjana BrozičSeptember se bliža in počitnice se počasi iztekajo. Pred nami je nova plesna sezona, za katero upam da bo, kolikor se da, nemoteno potekala. Kot vedno, bom s prvimi tečaji družabnih plesov začela v Plesnem društvu Elite. Nadaljevalna in klubske skupine bodo nadaljevale po utečenem urniku: nadaljevalci ob sredah, 20:30, klub 2 ob četrtkih, 19:45, klub 1, ob četrtkih, 21:00. Za začetni tečaj je razpisan termin ob ponedeljkih, ob 20:30. Z vajami začnemo predvidoma v drugi polovici septembra za vse nadaljevalce, prvi teden oktobra pa še začetna skupina. Prosim vse nadaljevalce, da potrdijo svojo udeležbo, novi člani pa pohitite z vpisom, ker je število mest omejeno.

Za plesalce izven PD Elita še nimam potrjenih najemov prostora. Upam, da bom uspela najti nadomestne rešitve, da bomo tudi ostali lahko začeli s programom.

Tudi za to sezono napovedujem občasne tango delavnice (predvidoma enkrat mesečno), prav tako pa tudi individualne ure, ki potekajo v terminih po dogovoru.

Veselim se novega začetka in komaj čakam ponovna in tudi nova snidenja. Privoščite si lep zadnji teden počitnic, naberite si še malo energije, da bomo lažje začeli z delom. In seveda, ne pozabite na dobro voljo. Z nasmehom je vedno vse lažje.

Se vidimo kmalu!


SVETOVNI DAN PLESA

objavljeno: 29. apr. 2021 03:43 avtor: Tatjana BrozičDanes, 29.4. obeležujemo svetovni dan plesa. Dan vseh plesalcev in ljubiteljev različnih zvrsti plesa, vseh plesnih učiteljev, trenerjev in koreografov. Tudi če niste plesalci, praznujte z nami. Preizkusite se, razgibajte se in uživajte v vsakem gibu, saj je vsak gib lahko tudi del plesa. Dodajte še malo glasbe in vaš plesni trenutek je ustvarjen.
Ples sprošča, osrečuje in prinaša veselje.Privoščite si - doma, na plesnih vajah, v družbi, morda na travniku ali ob morju. Kjerkoli boste gibu pustili prosto pot, vam bosta um in telo hvaležna.

PLEŠI, KOT DA TE NIHČE NE GLEDA...

SPET PLEŠEMO

objavljeno: 23. apr. 2021 03:32 avtor: Tatjana BrozičKončno lepa in spodbudna novica. Vračamo se na plesni parket.Nekateri zadnji teden v aprilu, nekateri  po prvomajskih praznikih. Skupine so prilagojene priporočilom in ukrepom, zato res ni ovir, da ne bi mogli plesati. Moje prve vaje začenjajo v Plesnem društvu Elite. Mladina že pleše, plesalci družabnih plesov se bodo pridružili prihodnji teden. V sredo plešemo nadaljevalci, od 20:15 dalje, v četrtek pa obe klubski skupini, ena ob 19:45,druga ob 21:00. Prav tako začenjam tudi z individualnimi urami in tečaji za mladoporočence.
Komaj čakam, da se spet srečamo in (ponovno) nadaljujemo tam, kjer smo ostali.

POMLAD JE TU

objavljeno: 22. mar. 2021 03:39 avtor: Tatjana BrozičŠe ena pomlad je tu, žal zelo podobna lanski. Nič ne plešemo, nič se ne družimo, ne odkrivamo naših skritih talentov, skratka, ne uživamo v tem, kar nam je najljubše. Vse omejitve, ki so se zvrstile in vse, ki še prihajajo za ples ne pomenijo nič dobega. V popoldanskih urah sem ponavadi delala v šolskih prostorih, kamor trenutno zunanji sodelavci ne moremo. Družabni plesi so potekali med 20:00 in 24:00 uro, kar je zdaj, ko moramo biti doma ob 21:00, nemogoče. Poleg tega še omejitev števila udeležencev... Sama še vedno upam, da bo vendarle boljše, če je le možno, čimprej. Prav tako tudi upam, da vsi vi, moji plesalci in plesalke, skrbite zase, da ste iznašli kak nov hobi, ki vas veseli in da vam ti čudni dnevi in meseci ne delajo prevelikih preglavic. Naj vas ta, težko pričakovana pomlad poživi, naj vas napolni z energijo in dobro voljo. Takoj ko bo mogoče pa se spet vidimo. Se bomo prilagajali, pomembno je, da lahko začnemo s plesom.

Nasmehnite se, nekomu lahko polepšate dan!

SLOVENSKI KULTURNI PRAZNIK, PREŠERNOV DAN

objavljeno: 8. feb. 2021 01:37 avtor: Tatjana Brozič   [ posodobljeno 8. feb. 2021 01:40 ]Danes je praznik. Že mesece, odkar ne smem delati, so dnevi več ali manj enaki, ali vsaj eden dugemu podobni. Včasih pa je kak dan tudi drugačen, kot recimo današnji. 8. februarja obeležujemo slovenski kulturni praznik in prav je, da nanj tudi letos ne pozabimo. Veliko let sem na ta dan sodelovala v proslavah ali se proslav in dogodkov udeleževala. Letos je drugače, zelo drugače. Vsi dogodki se selijo na spelet in verjamem, da so v svoji drugačnosti vsekakor vredni ogleda, saj so ustvarjeni za nas. Izberimo si, kar nam najbolj odgovarja, nagradimo delo ustvarjalcev z ogledom. Ne moremo jim podariti aplavza, lahko pa jim, v tem čudnem času, podarimo en "like", en všeček za njihov trud. Če vas splet ne pritegne, obeležite dan drugače, po svoje. Vzemite si čas, z namenom preberite knjigo, morda poezijo, lahko zapojete ali (kar bi po moje moralo biti prvo) zaplešite. Morda pa imate svoj, čisto poseben način izražanja. Udejanite ga. Kultura smo mi vsi in tega ne smemo pozabiti. Kultura nas povezuje, včasih nas mnenja delijo ampak kljub vsemu je prav kultura tisto, kar nas dela ljudi, strpne, sočutne in prijazne. Pa naj ne bo tako samo danes. Vsak dan nam da novo možnost, da smo lahko boljši. Želim vam en lep in poseben prazničen dan!

SREČNO 2021

objavljeno: 2. jan. 2021 02:06 avtor: Tatjana Brozič   [ posodobljeno 2. jan. 2021 02:06 ]Najdaljša noč je za nami in prestopili smo v novo leto. Vsem plesalkam, plesalcem, poslovnim partnerjem in seveda vsem, ki me na tisoč in en način podpirate, želim eno zdravo, prijazno in uspešno leto. Vsekakor pa tudi plesno...to se itak ve! Pred nami je 365 novih dni, naj bo vsak od teh zaznamovan z nečim novim in dobrim in naj čimprej pride tisti dan, ko vas bom lahko znova povabila v naš plesni vrtinec.
Na kratko povedano - SREČNO 2021!

DECEMBER...

objavljeno: 11. dec. 2020 03:39 avtor: Tatjana BrozičČeprav se ne videvmo, čas teče in prazniki so tu. Dolgo se nismo videli, a vseeno vedno mislim na vse vas, ki mi vsako leto popestrite december, me razveseljujete in širite dobro voljo. Žal letos ni tako. Znašli smo se v težkih časih in iskreno upam, da jih preživljate na najboljši možni način. Vse hudo enkrat mine, vsaj pravijo tako. Tudi sama verjamem, da se bomo vrnili v normalno življenje. Bogatejši v izkušnjah in srečni, da bomo ponovno lahko počeli vse, kar nam je pri srcu. Do takrat pa ostanite zdravi, uživajte v družinskem krogu in poskrbite za vsakodnevni nasmeh, ki vam vsekakor lahko polepša dan. Prazniki bodo drugačni, a kljub drugačnosti naj bodo lepi in na svoj način veseli. December je mesec veselja in pričakovanj, naj bo tudi letos tako.

1-10 of 179