ZAČASNA PREKINITEV TEČAJEV

objavljeno: 20. okt. 2020 01:01 avtor: Tatjana Brozič   [ posodobljeno 20. okt. 2020 01:07 ]Čeprav smo nekako pričakovali, kaj se bo dogajalo, smo vendarle upali, da se ne bo zgodilo. Pa se je! Zaradi trenutno uvedenih ukrepov sem primorana prekiniti z vsemi tečaji. Težko je, pa vendarle, zdravje je in bo na prvem mestu. Do nadaljnjega so odpovedane vse vaje - otroške delavnice, družabni plesi, delavnice za upokojence. Vsekakor bomo z delom nadaljevali takoj, ko bo možno. Do takrat vam vsem želim predvsem neomajno zdravje. Ne pozabite na gibanje, privoščite si vse, kar je omogočeno. In nikar ne pozabite na dnevno dozo dobre volje. Vedno se najde nekaj, kar nas razveseli in nam polepša dan. Sama bom vsekakor pogrešala vas vse in vsakega posebej, saj ste vsi vpeti v moje delo in življenje. Verjamem, da bodo ti čudni časi kmalu za nami in že zdaj komaj čakam naša ponovna srečanja in odkrivanja novih stvari. Svet se spreminja in spreminjamo se tudi mi. Kolikor poznam sebe in vse vas, moji plesalci - spremenili se bomo na bolje.

"ZLATA DEKLETA" - ODPOVED VAJ

objavljeno: 16. okt. 2020 03:14 avtor: Tatjana BrozičNeprijetne novice se žal kar vrstijo. Zaradi novo sprejetih ukrepov sem primorana odpovedati plesne vaje, ki potekajo v OŠ Dante Alighieri, saj do nadaljnjega zunanji izvajalci ne smemo uporabljati njihovih prostorov. Upam le, da bodo ti neprijetni časi kmalu minili. Do takrat pa, draga moja "Zlata dekleta" lahko plešemo le doma. Privoščite si malo glasbe in izpopolnite svoje najljubše plesne korake. Ni tako zabavno kot v dobri družbi, je pa še vedno ples, sproščanje in ohranjanje dobre volje. Pazite nase in na svoje bližnje. Vse enkrat mine, tudi to bo.
Vse spremembe bodo pravočasno objavljene. Vesela bom dneva, ko bom lahko zapisala - se vidimo!

ŠE ZADNJI VPISI

objavljeno: 29. sep. 2020 04:41 avtor: Tatjana BrozičPoletje se je poslovilo, prišel je čas, da pozdravimo novo plesno jesen. Nekateri smo začeli plesati že septembra, oktober pa je mesec, ko se vrnemo vsi. To je tudi mesec, ko medse sprejmemo nove plesalce v začetni skupini družabnih plesov. Ostalo je še malo prostora v skupini in malo časa za prijavo, zato bo treba pohiteti. Po potrjeni prijavi vas pričakujem 5.10.2020, ob 20:00, v plesni dvorani PD Elite (Bonifika Koper).
Veselim se tudi srečanja z vsemi, ki ste si malo podaljšali dopust:
CDA MO Koper ( 5.10.2020, ob 18:00 ), "Zlata dekleta" ( 6.10.2020, ob 18:00 ), PD Elite - klub 1 (1.10.2020, ob 21:00 ), klub 2 ( 1.10.2020, ob 19:45 ).
Prosim bodite pozorni na ukrepe, ki jih priporoča NIJZ. Do vstopa v dvorano so obvezne maske, poskrbeti moramo za razkuževanje in predvsem, na vaje prihajati zdravi. Vse dvorane, kjer plešemo, so redno očiščene, prezračevane, poskrbljeno je tudi za razkuževanje.
Kljub ukrepom, ki jih moramo upoštevati verjamem, da nam bo ples prinesel veliko veselja, sprostitve in zabave. Znebili se bomo stresa in s prijetnim gibanjem poskrbeli za naše telo.

PLES SE VRAČA TUDI V CDA

objavljeno: 28. avg. 2020 07:16 avtor: Tatjana BrozičŠe ena dobra novica za konec tedna. Plesno sodelovanje je potrjeno tudi v Centru za dnevne aktivnosti starejših občanov, MO Koper. Vračamo se prvi teden v oktobru, v ponedeljek, 5.10.2020 ob 18:00. Čeprav ne moremo vedeti, kako se bo trenutna situacija spreminjala, smo se odločili reči plesu DA. Če bodo nujne spremembe, se bomo sproti prilagajali in seveda naredili vse, da ostanemo zdravi. Seveda je tudi tukaj število plesalcev na vaji omejeno, zato pohitite s prijavami, ki jih oddate na sedežu CDA.

Veselim se ponovnega srečanja, saj verjamem da bomo uživali, tako kot vedno.

ČAS ZA PONOVNA IN NOVA SREČANJA

objavljeno: 27. avg. 2020 23:57 avtor: Tatjana BrozičNova plesna sezona je tu. Vsi tisti, ki ste že "moji" ste zabeleženi in mesto v skupini vas čaka. Urniki so objavljeni, vsekakor pa vas bom pred začetkom še enkrat opomnila. Poteka pa tudi vpis v začetni tečaj družabnih plesov. Če se sprašujete zakaj plesati ponujam nekaj namigov. Ples nas združuje in sprošča, pozitivno vpliva na razpoloženje in nas izpopolnjuje. V pogon spravimo vse mišice in kar je pomembno, tudi naši možgani delajo na polno. Zato med plesom vsaj začasno pozabimo na skrbi, rešimo se stresa in kljub včasih napornem delu, smo na koncu vaje zadovoljni sami s seboj.Krepimo partnerske vezi, obenem pa tudi vezi in odnose v skupini. Dokaz za to so nasmehi na obrazih in sproščen živ žav, ko plesalci zapuščajo dvorano. Razlogov za ples je veliko in verjetno ima vsak posameznih tudi svojega. Če vas kaj od naštetega prepriča, vabljeni na ples! Začetna skupina prične z delom predvidoma prvi teden v oktobru. In še enkrat opozorilo - število mest je (žal) omejeno!

Vsi trenutno razpisani tečaji bodo potekali v dvorani PD Elite (Bonifika Koper)

ZLATA DEKLETA, KMALU SE VIDIMO

objavljeno: 21. avg. 2020 01:58 avtor: Tatjana BrozičPo dolgih mesecih bomo kmalu nadaljevali druženja z "Zlatimi dekleti", upokojenkami iz Izole. Dvorana je rezervirana, potrjen je tudi datum prve vaje - 6.10.2020. Urnik ostaja enak, vsak torek ob 18:00.

Dolgo se nismo videli, zato se tega srečanja iskreno veselim. Veliko moramo nadoknadit, tako v plesu, kot tudi v sproščenem klepetu pred in po vajah. Upam na najboljše, če pa zaradi razmer pride do kake spremembe, boste vsekakor obveščene.

Zdaj si privoščite še malo sonca in morja, pa kak večerni sprehod, prijeten koncert ali karkoli vas veseli.Ostanimo vsi zdravi, da se bomo skupaj podali v nova raziskovanja.

ZAPLEŠIMO V NOVO SEZONO

objavljeno: 20. avg. 2020 00:58 avtor: Tatjana BrozičPoletje se izteka. Časi so, milo rečeno, čudni, plesali pa vseeno bomo. Potrjen je začetek plesnih vaj za plesalce družabnih plesov v PD Elite. Urnik ostaja enak lanskemu, plesati začnemo septembra in sicer:
nadaljevalni 1, torek, 15.9.2020, ob 20:00
nadaljevalni 2, sreda, 16.9.2020, ob 20:00
klub 2, četrtek, 17.9.2020, ob 19:45
klub 1, četrtek, 17.9.2020, ob 21:00
Začetni tečaj družabnih plesov začne z delom v ponedeljek, 5.10.2020, ob 20:00. Prijave že zbiram. Priporočam, da se zainteresirani čimprej oglasite, saj je zaradi ukrepov in priporočil NIJZ število plesalcev v skupini omejeno.
Za vse, ki smo plesali v šolskih prostorh, še vedno čakam potrditev najema. Takoj ko dobim informacije, bodo objavljene na spletni strani. Se vidimo kmalu!

POLETJE JE TU

objavljeno: 24. jun. 2020 01:06 avtor: Tatjana BrozičZaključujem še eno plesno sezono, ki mi je kot vedno doslej, prinesla veliko novih spoznanj in zaključkov, veliko veselja in seveda tudi veliko dela. Tudi to sezono vas je bilo veliko, dragi moji plesalci in hvaležna sem vam, da vztrajate in ste še vedno željni znanja, ki vam ga z veseljem posredujem. In ker je sezone konec je prav, da se vam še enkrat zahvalim. Vsem in vsakemu posebej, vsem skupinam družabnih plesov PD Elite, skupini plesalcev argentinskega tanga, Zlatim dekletom iz Izole, Centru dnevnih aktivnosti Koper, Skupnosti italijanov Koper, Hiši kulture SV. Anton in seveda vsem posameznikom, ki ste svoje znanje nadgrajevali na individualnih urah.
Čeprav nam je sredi pomladi delo prekinila epidemija, smo s skupnimi močmi nadaljevali takoj, ko je bilo to možno. Žal ne z vsemi skupinami, saj nam ponekod ni bilo omogočena uporaba dvoran. Vendar upam, da se bomo do jeseni vrnili v neko normalo in začeli ponovno plesati prav vsi.
Do takrat pa vam želim prijetne in prijazne poletne dni, veliko morja in sonca in seveda zdravja!

JUNIJ - POLETJE PRIHAJA

objavljeno: 2. jun. 2020 02:13 avtor: Tatjana BrozičKomaj smo se ponovno srečali in že se poslavljamo. Tokrat bolj prijetno, saj je pred nami poletje in prijetnejši časi. Tako smo se včeraj poslovili v Centru dnevnih aktivnosti v Kopru. Odplesali smo zadnjo vajo, v prijetnem vzdušju in ob veselih ritmih. Hvala vsem, ki ste pridno obiskovali plesne urice, se družili in in vsak ponedeljek napolnili dvorano s smehom, dobro voljo in pridnim delom. Prav vaša dobrosrčnost je ob slovesu prinesla še nesporno odločitev - v jeseni se ponovno srečamo in nadaljujemo z našim ustvarjanjem.

Obenem naj se zahvalim tudi za unikatno, kot vedno, ročno izdelano darilce zame. Vaša ustvarjalnost nima meja!

Uživajte v poletju, ohranjajte kondicijo, plešite, hodite, plavajte... in ostanite zdravi. Se vidimo jeseni!

TUDI PLES SE VRAČA

objavljeno: 18. maj 2020 11:13 avtor: Tatjana BrozičMinili so dnevi, tedni in celo meseci, odkar smo se z vsem ostalim ustavili tudi mi, plesalci. Po klicih, SMS-ih in mailih sodeč, vas je veliko, ki ste ples pogrešali prav tako, kot sem ga pogrešala jaz. Ples in vašo družbo, seveda. Vso vašo neustavljivo energijo in dobro voljo. Končno smo dočakali trenutek, ko se lahko vrnemo v plesne dvorane in s treningi nadaljujemo tam, kjer smo ostali.Seveda se bomo ob tem morali držati novih pravil in priporočil, kar pa ne bo okrnilo našega dela. Tam kjer je več treningov, ki potekajo eden za drugim, bo prišlo do manjših zamikov, da bomo lahko vsi delali v svežih in razkuženih prostorih, drugače pa ostaja vse enako. Vse spremembe bodo objavljene konec tedna, ko uspem sestaviti vse "nove" urnike. Dana nam je možost,da kljub vsemu normalno zaključimo plesno sezono, izkoristimo jo na najboljši način, s plesom. Neizmerno se veselim srečanja z vsemi in vrnitve v naše plesno življenje.

Za vse morebitne informacije sem vam vedno na voljo, tako telefonsko, kot po mailu.

1-10 of 169