TANGO DELAVNICA - ODPOVEDANA!

objavljeno: 16. jan. 2020 00:16 avtor: Tatjana BrozičŽal je potrebno včasih zapisati tudi kakšno manj prijetno novico. Tango delavnico, ki je bila napovedana za jutri, 17.1.20202 moram odpovedati. Ponagajala je viroza in moramo si vzeti čas, da se pozdravimo. Delavnica je preložena na naslednji petek, 24.1.2020, prav tako ob 20:00, v dvorani PD Elite. Upam, da boste do takrat vsi zdravi in pripravljeni na nova odkritja in izzive, ki nam jih tango prinaša.

Torej, vidimo se 24.1.2020, ob 20:00!


ARGENTINSKI TANGO

objavljeno: 11. jan. 2020 01:41 avtor: Tatjana Brozič   [ posodobljeno 11. jan. 2020 01:45 ]Vkorakali smo v novo leto in nadaljujemo tam, kjer smo se pred prazniki ustavili. Redni programi že potekajo, pred nami pa je tudi prva letošnja delavnica argentinskega tanga. Potekala bo v petek, 17.01.2020, od 20:00 dalje, v prostorih PD Elite ( Arena Bonifika ), v Kopru. Osvežili bomo svoje korake in se posvetili novim izzivom. Kot vedno, nekaj tehnike, figura ali dve in veliko zadovoljstva ob gibanju in raziskovanju. Čeprav osnovam že dodajamo tisto "nekaj več", je še vedno možnost, da se nam pridružite tudi tisti, ki se s tangom šele spogledujete in bi se želeli preizkusiti.
Prijave sprejemam telefonsko, preko maila, za vse ki pri meni že plešete, pa tudi osebno, na rednih vajah.Prijavite se lahko do 16.01.2020.
Zainteresirani, zabeležite si datum: 17.01.2020, ob 20:00! Vabljeni!

SREČNO 2020

objavljeno: 30. dec. 2019 00:04 avtor: Tatjana BrozičZdaj pa zares odštevamo! Poslavljamo se od starega in zremo v novo leto. Naj se zahvalim vsem vam, dragi plesalci, sodelavci in prijatelji, za vse lepe in vzpodbudne ure in trenutke v letu 2019. Z upanjem, da bo tudi v prihodnje tako, vam želim eno čudovito leto, polno zdravja in dobre volje. Seveda naj bo polno tudi plesnih korakov, vedoželjnosti in ustvarjalnosti. S plesom začnemo spet 6.1.2020. Do takrat pa uživajte v praznovanju in v druženju s svojimi najdražjimi.

SREČNO 2020!

VESELI DECEMBER

objavljeno: 4. dec. 2019 05:15 avtor: Tatjana BrozičDecember slovi kot veseli mesec, pred vsemi veselimi in igrivimi trenutki, pa je pred nami še nekaj dela in ustvarjanja. S plesalci Plesnega društva Elite so v teku priprave za božično - novoletno predstavo. Otroci in mladina pridno delajo, saj se bodo v petek, 20.12.2019, ob 18:00 predstavili v dvorani krajevne skuposti Bertoki. Praznično obarvana predstava nosi preprost naslov "Elitov praznično - plesni show" in veseli bomo, če se nam pridružite.

Vabljeni na plesno slovo od starega leta. S to predstavo zaključujemo leto 2019, torej se naslednjič spet srečamo v novem, 2020!

Vstopnine ni!

LEP DOGODEK USTVARIJO LJUDJE

objavljeno: 30. nov. 2019 02:45 avtor: Tatjana BrozičMesta so se odela v praznične lučke, mi pa smo v praznično pisani dvorani ustvarili čudovit dogodek. Hvala vsem, ki ste se plesnega večera udeležili. Bili ste krasni, ustvarili ste večer, za katerega se je bilo vredno potruditi. Posebna pohvala gre začetnikom, ki so prvič, z novo osvojenim znanjem, stopili na plesni parket. Dobrodošli med nas!

HVALA ZA PRIJETNO DRUŽBO, PLES, KLEPET IN VSE NASMEHE!

Prihodnji teden nadaljujemo z rednimi vajami, leto 2019 pa zaključujemo 20.12.2019.

NOVEMBER SE POSLAVLJA

objavljeno: 28. nov. 2019 03:00 avtor: Tatjana BrozičŠe par dni in poslovili se bomo od novembra in vstopili v praznični, veseli december. Z mojimi plesalci pa bomo v praznično vzdušje zaplesali že pred decembrom, natančneje, 29.11.2019 in sicer s plesnim večerom. Že tradicionalno namreč božično novoletni ples izpeljemo zadnji vikend v novembru, ker se le tako lahko dobimo v čimvečjem številu. Plesni večer bo praznično obarvan, z obilico plesne glasbe in obvezno animacijo. Seveda vas čaka tudi pogrnjena miza in zaslužen kozarček penine.
Torej, dragi moji plesni navdušenci, vidimo se v petek, 29.11.2019, od 20:00 dalje v dvorani PD Elite - Arena Bonifika, Koper. Dobrodošli so tudi vaši prijatelji in znanci ter vsi, ki bi si petkov večer radi popestrili s plesom.

TANGO

objavljeno: 23. nov. 2019 02:16 avtor: Tatjana Brozič   [ posodobljeno 23. nov. 2019 02:18 ]Včerajšnja delavnica argentinskega tanga je spet bila nekaj posebnega. Vedno znova me navdušujejo ljudje, ki želijo, hočejo več, ljudje ki so pripravljeni prisluhniti in poskusiti. In prav takšni so se zbrali na včerajšnji delavnici. Osvežili smo svoje že pridobljeno znanje dodali novo. V svoj tango slovarček smo vstavili nekaj novih izrazov in se lotili plesa, raziskovanja in ustvarjanja. Nekaj tehnike, veliko hoje in upoštevanje ritma. Upoštevanje partnerja, vodenje in sledenje in nastajanje novih figur. Vsekakor veliko informacij in še večje število poskusov izvedbe. Vztrajnost se je vsekakor obrestovala. Hvala vsem, ki ste se trudili, spraševali in neštetokrat ponovili kombinacijo. Na koncu delavnice vas je bil užitek opazovati, saj je bilo na daleč vidno, da vaš ples niso zgolj naučeni koraki, vanj ste vložili delček sebe. Komaj čakam naslednji izziv. Se vidimo januarja.

PONOVNO TANGO DRUŽENJE

objavljeno: 5. nov. 2019 00:47 avtor: Tatjana BrozičZakorakali, oziroma, zaplesali smo v jesen. Dnevi so krajši, večeri pa daljši in seveda primerni tudi za kakšno plesno poslastico. Zaenkrat najavljam dva dogodka, ki bosta potekala izven rednih vaj - delavnica argentinskega tanga in plesni večer. Prva je na vrsti tango delavnica in sicer 22.11.2019, ob 20:00, v dvorani Plesnega društva Elite ( Arena Bonifika, Koper ). Nadaljevali bomo tam, kjer smo spomladi zaključili. Obudili bomo spomin na že znano, ponovili bomo znane korake in osnovno tehniko in seveda nadaljevali za nabiranjem novega znanja. Delavnica je še vedno zasnovana na osnovnem, začetnem nivoju. Še je čas, da se nam pridružite, tudi če ste čisti začetniki.
Prijave so zaželjene - telefonsko, preko maila, za vse moje plesalce pa tudi na rednih vajah.
Vabljeni, lepo nam bo!

DOPOLDAN V VRTCU

objavljeno: 10. okt. 2019 04:20 avtor: Tatjana BrozičOd 7.10.2019 poteka "Teden otroka". Letos sem se odzvala povabilu vrtca Rižana in preživela dopoldan v najbolj zabavni družbi, med otroci. Najmlajši so komaj shodili, najstarejši pa se že počasi pripravljajo na šolske klopi. Razdeljeni v dve skupini smo se igrali, ustvarjali, plesali in si na koncu privoščili zaslužen počitek. Jedilnico vrtca so napolnile miške in gosenice, ker pa otroška domišljija nima meja, se je vmes pojavil še kak zajček, medvedek ali muca. Z veseljem sem jim podarila svoj čas, v zameno pa sem dobila veliko veselja, otroškega smeha in nešteto objemčkov ob odhodu.
Hvala vrtcu Rižana, vzgojiteljicam in seveda malim plesočim škratom,ki so mi podarili tudi dišečo vrečko sivke. In da ne pozabim, hvala kuhinji za čajček in piškote.
Vsekakor se še srečamo!

OKTOBER...IN URNIK JE POLN

objavljeno: 7. okt. 2019 03:06 avtor: Tatjana BrozičSeptembra smo začeli z vpisi in prvimi vajami, oktober pa je mesec, ko že pridno plešemo na vseh lokacijah. Pridružili so se nam še vsi nadaljevalci - zamudniki, v plesni svet pa so vstopili tudi vsi začetniki. V skupino začetnikov družabnih plesov lahko sprejmem še dva do tri pare, če ste zainteresirani, vsekakor pohitite. Tudi program za upokojence že poteka, tako v Izoli (vsak torek ob 18:00), kot tudi v Kopru (vsak ponedeljek ob 18:00). Z delom je začela tudi novo ustanovljena skupina v Svetem Antonu ( Hiša kulture), plešemo vsak ponedeljek ob 9:00.Vse urnike najdete v zavihku "Programi".
Zraven rednega dela so že v pripravi tudi delavnice. Kaj in kdaj,si lahko preberete v naslednjih objavah.

Pa še opomnik: vse vaje si lahko do 15.10.2019 brezplačno ogledate in se tudi preizkusite. Še vedno namreč potekajo dnevi odprtih vrat. Vabljeni in dobrodošli vsi!

1-10 of 151