POMLADNI TANGO - DELAVNICA

objavljeno: 13. mar. 2019 06:20 avtor: Tatjana BrozičŠe en mesec je naokrog in pred nami je nova delavnica argentinskega tanga. Potekala bo 22.3.2019, od 20:00 ure dalje, v prostorih PD Elite ( Bonifika Koper ). Tokratna tematika bo lahkotnost giba, kako s čim manj napora izpeljati navidez zapletene gibe, kako se odzvati na partnerjeve namige in kako varno zaplesati skozi prostor. To so izzivi, ki so pred nami in verjamem, da bomo našli pravilne in prijazne poti, da jih osvojimo.
Cena delavnice je 15€/par za člane PD Elite in 20€/par za zunanje udeležence. Prijave do 21.3.2019, preko maila, telefonsko ali osebno na rednih vajah.
Veselim se ponovnega srečanja z vami!
Se vidimo, 22.3.2019 ob 20:00!

ŠPORT ZDRUŽUJE

objavljeno: 12. mar. 2019 02:19 avtor: Tatjana BrozičVčeraj, 11.3.2019, je v dvorani Bonifika potekala prireditev "Šport združuje", na kateri so bila podeljena priznanja in plakete najuspešnejšim športnikom, športnim ekipam in športnim delavcem Mestne občine Koper za leto 2018. Letos sem se na tem seznamu znašla tudi jaz. Prejela sem namreč posebno priznanje, kot so zapisali, za dolgoletno strokovno delo v društvu in velik prispevek k razvoju plesne dejavnosti v MO Koper. Zahvaljujem se Športni zvezi Koper, ki me je predlagala in seveda vsem, ki ste skupaj z menoj vztrajali in pridno delali vsa ta leta. Brez vztrajnih plesalcev in neutrudnih sodelavcev tega ne bi bilo. Posebna zahvala tudi PD Elite, kjer sem že od ustanovitve, torej celih 20 let. Hvala za vso podporo pri delu in usposabljanjih. Trudila se bom še naprej, če bo po sreči, morda še naslednjih 20 let.
Naj izkoristim ta zapis še za čestitke vsem ostalim dobitnikom. Športajte in dosegajte odlične rezultate še naprej.

PRIHAJA POMLAD

objavljeno: 4. mar. 2019 01:20 avtor: Tatjana BrozičKot bi mignil, je mimo tudi februar. Počeli smo veliko zabavnih stvari in spet sami sebi dokazali, kako zelo zabavno je lahko učenje. Zimo smo odganjali v ritmih swinga, za popestritev smo dodali še jive. Ker je februar nekako zaznamovan z valentinovim in ljubeznijo, smo obnovili tudi rumbo, ples ljubezni.
Uspešna je bila tudi naša februarska tango delavnica in vsi komaj čakamo, kaj nam prinaša argentinski tango v marcu. Zagotovo nekaj lepega!
In že je tukaj marec! Za dober začetek je poskrbel pust, druženja in veliko dobre volje. Seveda bomo po vseh pustnih norčijah pridno nadaljevali z delom.
Poleg rednega dela, pa so misli že usmerjene v zaključno predstavo. V naših glavah že oblikujemo vsebino in kmalu bo čas, da preidemo iz teorije v prakso. Se že veselim!

ARGENTINSKI TANGO

objavljeno: 18. feb. 2019 04:51 avtor: Tatjana BrozičPred nami je že nova delavnica argentinskega tanga, ki bo potekala v petek, 22.2.2019, ob 18:00, v prostorih PD Elite ( Bonifika Koper ). Navdih nam bo prihajajoča pomlad, zato bomo k že osvojenim korakom dodali nekaj svežine in seveda novo cvetko v šopku naših plesnih figur. Vabljeni v našo plesno družbo. Prijave sprejemam do četrtka, 21.2.2019.

Cena delavnice je 15€/par za člane PD Elite in 20€/par za zunanje plesalce.

JANUAR JE ZA NAMI

objavljeno: 1. feb. 2019 10:59 avtor: Tatjana BrozičZa nami je prvi mesec v novem letu. Minil je neverjetno hitro, prinesel pa veliko novega znanja in prijetnega vzdušja med plesom. Plesa meseca sta bila cha cha in rumba. V teh ritmih smo uživali in ustvarjali v vseh skupinah družabnih plesov. Za dober zaključek meseca je bilo poskrbljeno z delavnico argentinskega tanga, ki je bila tudi tokrat nadvse uspešna. Navdušuje in izpolnjuje me delo z ljudmi, ki želijo, hočejo in posledično vedno pridejo do zadanega cilja. Vse pohvale vsem udeležencem! Naslednja delavnica bo predvidoma 22.februarja, potrditev termina sledi.

In kaj nam prinaša februar pri družabnih plesih? Utrjevanje, ponavljanje, raziskovanje in iskanje novih načinov, da bi bili še boljši in da bi se ob plesu počutili odlično. Nove figure in kombinacije pa v ritmih...naj še malo ostane skrivnost.

Se vidimo na vajah!

ZLATA LETA

objavljeno: 30. jan. 2019 07:43 avtor: Tatjana BrozičMoja dekleta, upokojenke, ki se z menoj družijo vsak torek zvečer, so dobile nalogo. Izbrati ime za to našo vedno nasmejano in dobrovoljno plesno skupino. Na to sem že pomalem pozabila, včeraj pa je do mene, čisto nepričakovano, prišel listek. Pisalo je: “Naš cilj je krepitev zdravja in dvig kvalitete življenja. Plesna skupina ZLATA LETA.” Draga moja dekleta, v čast mi je, da sem lahko del teh vaših zlatih let in v veselje, da s svojim delom lahko pripomorem pri doseganju vaših ciljev.

Se vidimo spet v torek!

TANGO DELAVNICA

objavljeno: 19. jan. 2019 02:03 avtor: Tatjana BrozičŠe preden se mesec izteče, se bomo spet družili na mesečni delavnici argentinskega tanga. Z novimi izzivi vas pričakujem v petek, 25.12018, ob 18:00, v dvorani PD Elite.
Na prejšnjih delavnicah smo raziskovali korak, osvajali prostor, spoznavali principe vodenja in sledenja in z vsemi novimi odkritji tudi zaplesali v čarobnih ritmih, ki jih ponuja argentinski tango. Tokrat bomo raziskali kroženje, obračanje in spremembe smeri. Poiskali bomo načine, kako se sporazumevati, kako posredovati informacije in kako te informacije sprejemati.
Cena delavnice je 15€/par za člane društva PD Elite in 20€/par za zunanje.
Zaželjene so predhodne prijave -  na mail ali preko telefona, člani društva pa se lahko prijavite tudi na rednih vajah.

SREČNO 2019

objavljeno: 2. jan. 2019 03:27 avtor: Tatjana BrozičVstopili smo v novo leto, zato vam, moji dragi plesalci in plesalke, želim eno lepo, zdravo in prijazno leto 2019. Če se ozrem v leto, ki se je izteklo, lahko izrazim hvaležnost vsem vam, ki mi sledite, z menoj ustvarjate in delite veselje do plesa. Če bo tako tudi v bodoče, nas čaka še eno nepozabno leto, ki se ga zelo veselim.
Prazniki se iztekajo in s prvimi vajami začnemo 3.1.2019. Torej, vsi četrtkovi plesalci - vidimo se na plesnem parketu.
V pripravi je tudi prva letošnja tango delavnica, le še datum moramo določiti in spet bomo ustvarjali in ob učenju uživali.
Uživajte še zadnji praznični dan. Kmalu se vidimo, čaka nas veliko objemčkov in še več plesnih korakov.

TANGO DELAVNICA ODPADE

objavljeno: 12. dec. 2018 23:50 avtor: Tatjana BrozičZaradi premajhnega števila udeležencev, oziroma zaradi odpovedi udeležbe, je tango delavnica ODPOVEDANA! Pa ne za dolgo. Izpeljana bo že v januarju, datum bo znan v kratkem.

Vsem plesalcem želim vesel december, prijazne praznične dni in veliko lepega v novem letu.

S tangom pa se vidimo v januarju 2019!

ZAKLJUČEK S TANGO KORAKOM

objavljeno: 10. dec. 2018 03:13 avtor: Tatjana BrozičDecemberski dnevi se hitro iztekajo. Enega teh dni bomo poskusili ujeti in ga ohraniti v spominu z zadnjo tango delavnico v tem letu. To bo v tej plesni sezoni že tretja delavnica, potekala pa bo v dvorani PD Elite, 14.12.2018, od 18:00 dalje. Utrdili bomo že naučeno, posvetili pozornost ritmu in koraku in dodali kak prepoznavni element tanga. Seveda se bomo maksimalno potrudili prisluhniti partnerju, raziskovali bomo možnosti in verjamem, ustvarili bomo nekaj lepega in prijetnega.
Cena delavnice je 15€/par za člane PD Elite in 20€/par za zunanje.
Prijave sprejemam na telefon, mail in/ali osebno na vajah.

Podarite si nekaj lepega, zakorakajte v ritmu glasbe, iz koraka ustvarite ples.

1-10 of 120