VESELI DECEMBER

objavljeno: 4. dec. 2019 05:15 avtor: Tatjana BrozičDecember slovi kot veseli mesec, pred vsemi veselimi in igrivimi trenutki, pa je pred nami še nekaj dela in ustvarjanja. S plesalci Plesnega društva Elite so v teku priprave za božično - novoletno predstavo. Otroci in mladina pridno delajo, saj se bodo v petek, 20.12.2019, ob 18:00 predstavili v dvorani krajevne skuposti Bertoki. Praznično obarvana predstava nosi preprost naslov "Elitov praznično - plesni show" in veseli bomo, če se nam pridružite.

Vabljeni na plesno slovo od starega leta. S to predstavo zaključujemo leto 2019, torej se naslednjič spet srečamo v novem, 2020!

Vstopnine ni!

LEP DOGODEK USTVARIJO LJUDJE

objavljeno: 30. nov. 2019 02:45 avtor: Tatjana BrozičMesta so se odela v praznične lučke, mi pa smo v praznično pisani dvorani ustvarili čudovit dogodek. Hvala vsem, ki ste se plesnega večera udeležili. Bili ste krasni, ustvarili ste večer, za katerega se je bilo vredno potruditi. Posebna pohvala gre začetnikom, ki so prvič, z novo osvojenim znanjem, stopili na plesni parket. Dobrodošli med nas!

HVALA ZA PRIJETNO DRUŽBO, PLES, KLEPET IN VSE NASMEHE!

Prihodnji teden nadaljujemo z rednimi vajami, leto 2019 pa zaključujemo 20.12.2019.

NOVEMBER SE POSLAVLJA

objavljeno: 28. nov. 2019 03:00 avtor: Tatjana BrozičŠe par dni in poslovili se bomo od novembra in vstopili v praznični, veseli december. Z mojimi plesalci pa bomo v praznično vzdušje zaplesali že pred decembrom, natančneje, 29.11.2019 in sicer s plesnim večerom. Že tradicionalno namreč božično novoletni ples izpeljemo zadnji vikend v novembru, ker se le tako lahko dobimo v čimvečjem številu. Plesni večer bo praznično obarvan, z obilico plesne glasbe in obvezno animacijo. Seveda vas čaka tudi pogrnjena miza in zaslužen kozarček penine.
Torej, dragi moji plesni navdušenci, vidimo se v petek, 29.11.2019, od 20:00 dalje v dvorani PD Elite - Arena Bonifika, Koper. Dobrodošli so tudi vaši prijatelji in znanci ter vsi, ki bi si petkov večer radi popestrili s plesom.

TANGO

objavljeno: 23. nov. 2019 02:16 avtor: Tatjana Brozič   [ posodobljeno 23. nov. 2019 02:18 ]Včerajšnja delavnica argentinskega tanga je spet bila nekaj posebnega. Vedno znova me navdušujejo ljudje, ki želijo, hočejo več, ljudje ki so pripravljeni prisluhniti in poskusiti. In prav takšni so se zbrali na včerajšnji delavnici. Osvežili smo svoje že pridobljeno znanje dodali novo. V svoj tango slovarček smo vstavili nekaj novih izrazov in se lotili plesa, raziskovanja in ustvarjanja. Nekaj tehnike, veliko hoje in upoštevanje ritma. Upoštevanje partnerja, vodenje in sledenje in nastajanje novih figur. Vsekakor veliko informacij in še večje število poskusov izvedbe. Vztrajnost se je vsekakor obrestovala. Hvala vsem, ki ste se trudili, spraševali in neštetokrat ponovili kombinacijo. Na koncu delavnice vas je bil užitek opazovati, saj je bilo na daleč vidno, da vaš ples niso zgolj naučeni koraki, vanj ste vložili delček sebe. Komaj čakam naslednji izziv. Se vidimo januarja.

PONOVNO TANGO DRUŽENJE

objavljeno: 5. nov. 2019 00:47 avtor: Tatjana BrozičZakorakali, oziroma, zaplesali smo v jesen. Dnevi so krajši, večeri pa daljši in seveda primerni tudi za kakšno plesno poslastico. Zaenkrat najavljam dva dogodka, ki bosta potekala izven rednih vaj - delavnica argentinskega tanga in plesni večer. Prva je na vrsti tango delavnica in sicer 22.11.2019, ob 20:00, v dvorani Plesnega društva Elite ( Arena Bonifika, Koper ). Nadaljevali bomo tam, kjer smo spomladi zaključili. Obudili bomo spomin na že znano, ponovili bomo znane korake in osnovno tehniko in seveda nadaljevali za nabiranjem novega znanja. Delavnica je še vedno zasnovana na osnovnem, začetnem nivoju. Še je čas, da se nam pridružite, tudi če ste čisti začetniki.
Prijave so zaželjene - telefonsko, preko maila, za vse moje plesalce pa tudi na rednih vajah.
Vabljeni, lepo nam bo!

DOPOLDAN V VRTCU

objavljeno: 10. okt. 2019 04:20 avtor: Tatjana BrozičOd 7.10.2019 poteka "Teden otroka". Letos sem se odzvala povabilu vrtca Rižana in preživela dopoldan v najbolj zabavni družbi, med otroci. Najmlajši so komaj shodili, najstarejši pa se že počasi pripravljajo na šolske klopi. Razdeljeni v dve skupini smo se igrali, ustvarjali, plesali in si na koncu privoščili zaslužen počitek. Jedilnico vrtca so napolnile miške in gosenice, ker pa otroška domišljija nima meja, se je vmes pojavil še kak zajček, medvedek ali muca. Z veseljem sem jim podarila svoj čas, v zameno pa sem dobila veliko veselja, otroškega smeha in nešteto objemčkov ob odhodu.
Hvala vrtcu Rižana, vzgojiteljicam in seveda malim plesočim škratom,ki so mi podarili tudi dišečo vrečko sivke. In da ne pozabim, hvala kuhinji za čajček in piškote.
Vsekakor se še srečamo!

OKTOBER...IN URNIK JE POLN

objavljeno: 7. okt. 2019 03:06 avtor: Tatjana BrozičSeptembra smo začeli z vpisi in prvimi vajami, oktober pa je mesec, ko že pridno plešemo na vseh lokacijah. Pridružili so se nam še vsi nadaljevalci - zamudniki, v plesni svet pa so vstopili tudi vsi začetniki. V skupino začetnikov družabnih plesov lahko sprejmem še dva do tri pare, če ste zainteresirani, vsekakor pohitite. Tudi program za upokojence že poteka, tako v Izoli (vsak torek ob 18:00), kot tudi v Kopru (vsak ponedeljek ob 18:00). Z delom je začela tudi novo ustanovljena skupina v Svetem Antonu ( Hiša kulture), plešemo vsak ponedeljek ob 9:00.Vse urnike najdete v zavihku "Programi".
Zraven rednega dela so že v pripravi tudi delavnice. Kaj in kdaj,si lahko preberete v naslednjih objavah.

Pa še opomnik: vse vaje si lahko do 15.10.2019 brezplačno ogledate in se tudi preizkusite. Še vedno namreč potekajo dnevi odprtih vrat. Vabljeni in dobrodošli vsi!

NOV PLESNI TEČAJ V SVETEM ANTONU

objavljeno: 29. sep. 2019 08:00 avtor: Tatjana BrozičV ponedeljek, 30.9.2019, ob 10:00, vljudno vabljeni na predstavitev plesnih delavnic. Delavnice so namenjene vsem, ki lahko v dopoldanskem času najdete urico za ples in sproščanje. Podobni programi potekajo tudi v Izoli in Kopru, zdaj pa sem se odzvala še vabilu Hiše Kulture v Svetem Antonu. Delavnic se udeležujejo predvsem upokojenke in nekaj pogumnih upokojencev. Program je zasnovan na solo vadbi, včasih pa zaplešemo tudi v paru. Učimo se plesa v vseh ritmih, standardnih in latinskoameriških. Na vajah poskrbimo za primerno ogrevanje in na koncu ure tudi sproščanje. Vaje bodo potekale vsak ponedeljek, predvidoma ob 10:00, za vse informacije pa vam bom na voljo na predstavitvi 30.9.2019.

Ples je eno veliko veselje in je primeren za vse generacije. Dokazano blagodejno deluje na telo in um,  nas osrečuje in združuje na prijazen način. Več nas bo, bolj bo zabavno.  

SAMO ŠE EN TEDEN

objavljeno: 24. sep. 2019 03:36 avtor: Tatjana BrozičSamo še teden dni nas loči od oktobra. To je mesec, ko začnemo s še zadnjimi plesnimi tečaji. Na program prihajajo nove "Vesele urice" za upokojence. Zato drage dame in redki, a zaželjeni gospodje, čas je da zaplešete. Pridružite se lahko v Kopru (Center dnevnih aktivnosi - CDA) ali na vajah na OŠ Dante Alighieri v Izoli. V pripravi pa je tudi druženje v Hiši kulture, v Sv. Antonu. Prve vaje bodo v Izoli in sicer v torek, 1.10.2019, ob 18:00. V skupini je še par mest, vendar je treba pohiteti, da ne boste prepozni. Cena vadbe je 15€/mesec. V Kopru (CDA) začnemo v ponedeljek, 7.10.2019, ob 19:00. V skupino se lahko pridružite vsi, ki ste člani CDA, za vadbo ni potrebno doplačati. Glede vaj v Sv. Antonu pa več informacij v kratkem.
Vabljeni na ples in zabavno druženje. Razgibali bomo telo in možgane in ob tem neizmerno uživali.

JESEN JE PRIŠLA, ČISTO ZARES

objavljeno: 23. sep. 2019 01:39 avtor: Tatjana BrozičVstopili smo v pravo jesen in dokončno se poslavljamo od poletja. Začasno, saj vsi vemo, da sta jesen in za njo zima samo priprava na novo pomlad in poletje. Tako se vrtijo letni časi že od nekdaj in prav je tako. Mi pa se v tem malo bolj sivem času vrtimo na plesnem parketu, plešemo, ustvarjamo in uživamo v mnogoterih ritmih. Ples je res čudovita dejavnost, ki vam/nam, ne glede na čas, lahko pričara posebne trenutke, ki nas sprostijo in razveselijo. Privoščimo si malo gibanja, ki nas poživi in poskrbi za prijetno počutje.Plešemo vse, od igrivih in zabavnih latino plesov, do bolj resnih in galantnih standardnih. Vživimo se v vedno drugačne vloge, urimo naše telo in utrjujemo spomin.
Vpisov še ni konec. Za vse, ki vas zanima družabni ples, v dvorani PD Elite še do 15.10.2019 potekajo dnevi odprtih vrat za vse stopnje, od začetne do klubske. Pridite in se preizkusite, ena vaja je brezplačna. Morda pa se prav v vas skriva plesni talent, za katerega niste vedeli? Vabljeni!

1-10 of 148