DOPOLDAN V VRTCU

objavljeno: 10. okt. 2019 04:20 avtor: Tatjana BrozičOd 7.10.2019 poteka "Teden otroka". Letos sem se odzvala povabilu vrtca Rižana in preživela dopoldan v najbolj zabavni družbi, med otroci. Najmlajši so komaj shodili, najstarejši pa se že počasi pripravljajo na šolske klopi. Razdeljeni v dve skupini smo se igrali, ustvarjali, plesali in si na koncu privoščili zaslužen počitek. Jedilnico vrtca so napolnile miške in gosenice, ker pa otroška domišljija nima meja, se je vmes pojavil še kak zajček, medvedek ali muca. Z veseljem sem jim podarila svoj čas, v zameno pa sem dobila veliko veselja, otroškega smeha in nešteto objemčkov ob odhodu.
Hvala vrtcu Rižana, vzgojiteljicam in seveda malim plesočim škratom,ki so mi podarili tudi dišečo vrečko sivke. In da ne pozabim, hvala kuhinji za čajček in piškote.
Vsekakor se še srečamo!

OKTOBER...IN URNIK JE POLN

objavljeno: 7. okt. 2019 03:06 avtor: Tatjana BrozičSeptembra smo začeli z vpisi in prvimi vajami, oktober pa je mesec, ko že pridno plešemo na vseh lokacijah. Pridružili so se nam še vsi nadaljevalci - zamudniki, v plesni svet pa so vstopili tudi vsi začetniki. V skupino začetnikov družabnih plesov lahko sprejmem še dva do tri pare, če ste zainteresirani, vsekakor pohitite. Tudi program za upokojence že poteka, tako v Izoli (vsak torek ob 18:00), kot tudi v Kopru (vsak ponedeljek ob 18:00). Z delom je začela tudi novo ustanovljena skupina v Svetem Antonu ( Hiša kulture), plešemo vsak ponedeljek ob 9:00.Vse urnike najdete v zavihku "Programi".
Zraven rednega dela so že v pripravi tudi delavnice. Kaj in kdaj,si lahko preberete v naslednjih objavah.

Pa še opomnik: vse vaje si lahko do 15.10.2019 brezplačno ogledate in se tudi preizkusite. Še vedno namreč potekajo dnevi odprtih vrat. Vabljeni in dobrodošli vsi!

NOV PLESNI TEČAJ V SVETEM ANTONU

objavljeno: 29. sep. 2019 08:00 avtor: Tatjana BrozičV ponedeljek, 30.9.2019, ob 10:00, vljudno vabljeni na predstavitev plesnih delavnic. Delavnice so namenjene vsem, ki lahko v dopoldanskem času najdete urico za ples in sproščanje. Podobni programi potekajo tudi v Izoli in Kopru, zdaj pa sem se odzvala še vabilu Hiše Kulture v Svetem Antonu. Delavnic se udeležujejo predvsem upokojenke in nekaj pogumnih upokojencev. Program je zasnovan na solo vadbi, včasih pa zaplešemo tudi v paru. Učimo se plesa v vseh ritmih, standardnih in latinskoameriških. Na vajah poskrbimo za primerno ogrevanje in na koncu ure tudi sproščanje. Vaje bodo potekale vsak ponedeljek, predvidoma ob 10:00, za vse informacije pa vam bom na voljo na predstavitvi 30.9.2019.

Ples je eno veliko veselje in je primeren za vse generacije. Dokazano blagodejno deluje na telo in um,  nas osrečuje in združuje na prijazen način. Več nas bo, bolj bo zabavno.  

SAMO ŠE EN TEDEN

objavljeno: 24. sep. 2019 03:36 avtor: Tatjana BrozičSamo še teden dni nas loči od oktobra. To je mesec, ko začnemo s še zadnjimi plesnimi tečaji. Na program prihajajo nove "Vesele urice" za upokojence. Zato drage dame in redki, a zaželjeni gospodje, čas je da zaplešete. Pridružite se lahko v Kopru (Center dnevnih aktivnosi - CDA) ali na vajah na OŠ Dante Alighieri v Izoli. V pripravi pa je tudi druženje v Hiši kulture, v Sv. Antonu. Prve vaje bodo v Izoli in sicer v torek, 1.10.2019, ob 18:00. V skupini je še par mest, vendar je treba pohiteti, da ne boste prepozni. Cena vadbe je 15€/mesec. V Kopru (CDA) začnemo v ponedeljek, 7.10.2019, ob 19:00. V skupino se lahko pridružite vsi, ki ste člani CDA, za vadbo ni potrebno doplačati. Glede vaj v Sv. Antonu pa več informacij v kratkem.
Vabljeni na ples in zabavno druženje. Razgibali bomo telo in možgane in ob tem neizmerno uživali.

JESEN JE PRIŠLA, ČISTO ZARES

objavljeno: 23. sep. 2019 01:39 avtor: Tatjana BrozičVstopili smo v pravo jesen in dokončno se poslavljamo od poletja. Začasno, saj vsi vemo, da sta jesen in za njo zima samo priprava na novo pomlad in poletje. Tako se vrtijo letni časi že od nekdaj in prav je tako. Mi pa se v tem malo bolj sivem času vrtimo na plesnem parketu, plešemo, ustvarjamo in uživamo v mnogoterih ritmih. Ples je res čudovita dejavnost, ki vam/nam, ne glede na čas, lahko pričara posebne trenutke, ki nas sprostijo in razveselijo. Privoščimo si malo gibanja, ki nas poživi in poskrbi za prijetno počutje.Plešemo vse, od igrivih in zabavnih latino plesov, do bolj resnih in galantnih standardnih. Vživimo se v vedno drugačne vloge, urimo naše telo in utrjujemo spomin.
Vpisov še ni konec. Za vse, ki vas zanima družabni ples, v dvorani PD Elite še do 15.10.2019 potekajo dnevi odprtih vrat za vse stopnje, od začetne do klubske. Pridite in se preizkusite, ena vaja je brezplačna. Morda pa se prav v vas skriva plesni talent, za katerega niste vedeli? Vabljeni!

SREČANJE PLESALCEV ZAČETNIKOV

objavljeno: 17. sep. 2019 00:59 avtor: Tatjana Brozič   [ posodobljeno 17. sep. 2019 01:03 ]Plesna sezona je resno začela in počasi bomo zbrani vsi, ki nadaljujemo z družabnim plesom v nadaljevalnih in klubskih skupinah. Zdaj pa je tudi čas, ko se nam bodo priključili tudi novi plesalci, začetniki. Da bo vstop v plesni svet lažji in bolj sproščen, vabim vse, ki bi plesali, da se mi pridružite na spoznavnem večeru, ki bo v torek, 24.9.2019, ob 20:00, v dvorani PD Elite Koper (Arena BONIFIKA). Za dober začetek večera bomo poklepetali, razblinili dvome in se spoznali med seboj. Seveda bomo tudi zaplesali, da se sprostimo in kljub morebitnim zadržkom spoznamo, kako prijeten in sproščujoč je lahko ples. Vaja je BREZPLAČNA!

Na dnevih "Odprtih vrat koprskega športa" ki v PD Elite potekajo do 15.10.2019, se lahko na enkratni brezplačni vaji preizkusite tudi vsi nadaljevalci, ki bi se radi pridružili. Urnik v zavihku "Programi".

PLESNO OGREVANJE, LATINO DELAVNICA

objavljeno: 9. sep. 2019 02:04 avtor: Tatjana BrozičČez en teden začnemo z rednimi vajami družabnih plesov, pred tem pa se bomo še malo ogreli. Za letošnje plesno ogrevanje bo v sredo, 11.9.2019, potekala latino delavnica. Dobimo se ob 20:00, v dvorani Plesnega društva Elite. Delavnica je namenjena vsem, ki imate vsaj nekaj plesnega predznanja. In kaj bomo počeli? Razgibali bomo telo, prebudili mišice, prisluhnili bomo ritmu in zaplesali. Uporabili bomo nekaj znanega in dodali nekaj novega in se ob plesu sprostili.

Veselim se ponovnega srečanja in novih zgodb, ki jih boste delili med prijetnim druženjem. Verjamem, da je bilo veliko prijetnega in da ste polni moči za nov začetek.

Pa še opomnik za začetnike. Vpisi so v teku, prostih pa je le še nekaj mest. Tudi z novimi navdušenci se bomo srečali na spoznavnem večeru, ki bo pred pričetkom vaj. Več o tem sledi v naslednjih objavah.

MOJE UPOKOJENKE - "ZLATA DEKLETA"

objavljeno: 4. sep. 2019 00:43 avtor: Tatjana BrozičPotrjen je tudi začetek vaj za upokojenke v Izoli. Začnemo 1.10.2019, ob 18:00, v mali telovadnci (palestrina) OŠ Dante Alighieri Izola. Skupina, ki se je poimenovala "Zlata dekleta", pridno pleše že nekaj časa in me vedno znova navdušuje z vztrajnostjo in veseljem do plesa. Še vedno se nam lahko pridružite, le pohiteti morate, saj je na voljo le še nekaj mest.Dobivamo se vsak torek, razen v času šolskih počitnic, ko je šola zaprta. Plešemo vse standardne in latinskoameriške plese, za popestritev si privoščimo kak ljudski ples, včasih pa ustvarimo koreografijo, ki je mix vsega, kar nam najbolj leži. Karkoli počnemo je vedno zabavno. Uživamo ob glasbi in razgibamo telo.
Dobimo se 1.10.2019, malo pred 18:00 uro pred italijansko šolo v Izoli.

DOBRODOŠEL SEPTEMBER

objavljeno: 2. sep. 2019 00:34 avtor: Tatjana BrozičŠe včeraj na plaži in v morju, danes pa že v službah in šolskih klopeh. Počitnice so mimo in počasi se bomo privadili na rutino, ki nas bo spremljala do naslednjega poletja. Sedaj je tudi čas, da si poleg nujne rutine izberemo tudi kako sproščujočo dejavnost. Ena med njimi je tudi ples. Vpisi za začetnike bodo potekali ves mesec. Urnik za plesalce - nadaljevalni tečaji - v PD Elite je že pripravljen, plesati začnemo 16.9.2019. Nadaljevalci, ne pozabite, 11.9. imamo prvo plesno srečanje, ob 20:00 v dvorani PD Elite.
Upokojenci in upokojenke, člani CDA MO Koper in plesna skupina "Zlata dekleta", z vajami začnemo prvi teden v oktobru, po že vstaljenem urniku. V obe skupini se lahko pridružite tudi novi plesalci in plesalke, za informacije me kontaktirajte preko maila ali telefonsko.
Oktobra začne z vajami tudi skupina Italijanske skupnosti Koper. Vaje po urniku, četrtek ob 18:00.
Jaz se že veselim! Pa vi?

DRUŽABNI PLESI - ZAČETNI TEČAJ

objavljeno: 29. avg. 2019 00:17 avtor: Tatjana BrozičSeptember bo vsak čas tu in vpisi so v polnem teku. Z nadaljevalnimi tečaji družabnih plesov pričnemo v drugi polovici septembra. Začetni tečaj bo pričel, ko se skupina napolni. Ker je število prijav omejeno, zaradi prostora in možnih terminov, je zdaj čas, da se prijavite vsi, ki bi želeli z nami zaplesati v novo sezono. Prijave že prihajajo in prostora ni prav veliko, zato pohitite.Pridružite se nam v prijetni rekreaciji v dvoje in v prijetnem gibanju v ritmih standardnih in latino plesov. Kaj počnemo in kako zgledajo vaje, se boste lahko prepričali na brezplačni vaji, teden pred začetkom uradnih vaj. Termin sporočim, ko bodo vpisi zaključeni. Veselim se novih obrazov in novih začetkov in izzivov. Če želite odkrivati, ustvarjati in seveda zaplesati, se mi pridružite.

Vpis je možen po telefonu ali preko maila. Z veseljem bom odgovorila na vsa vprašanja. VABLJENI!

1-10 of 143