TANGO DELAVNICA

objavljeno: 19. jan. 2019 02:03 avtor: Tatjana BrozičŠe preden se mesec izteče, se bomo spet družili na mesečni delavnici argentinskega tanga. Z novimi izzivi vas pričakujem v petek, 25.12018, ob 18:00, v dvorani PD Elite.
Na prejšnjih delavnicah smo raziskovali korak, osvajali prostor, spoznavali principe vodenja in sledenja in z vsemi novimi odkritji tudi zaplesali v čarobnih ritmih, ki jih ponuja argentinski tango. Tokrat bomo raziskali kroženje, obračanje in spremembe smeri. Poiskali bomo načine, kako se sporazumevati, kako posredovati informacije in kako te informacije sprejemati.
Cena delavnice je 15€/par za člane društva PD Elite in 20€/par za zunanje.
Zaželjene so predhodne prijave -  na mail ali preko telefona, člani društva pa se lahko prijavite tudi na rednih vajah.

SREČNO 2019

objavljeno: 2. jan. 2019 03:27 avtor: Tatjana BrozičVstopili smo v novo leto, zato vam, moji dragi plesalci in plesalke, želim eno lepo, zdravo in prijazno leto 2019. Če se ozrem v leto, ki se je izteklo, lahko izrazim hvaležnost vsem vam, ki mi sledite, z menoj ustvarjate in delite veselje do plesa. Če bo tako tudi v bodoče, nas čaka še eno nepozabno leto, ki se ga zelo veselim.
Prazniki se iztekajo in s prvimi vajami začnemo 3.1.2019. Torej, vsi četrtkovi plesalci - vidimo se na plesnem parketu.
V pripravi je tudi prva letošnja tango delavnica, le še datum moramo določiti in spet bomo ustvarjali in ob učenju uživali.
Uživajte še zadnji praznični dan. Kmalu se vidimo, čaka nas veliko objemčkov in še več plesnih korakov.

TANGO DELAVNICA ODPADE

objavljeno: 12. dec. 2018 23:50 avtor: Tatjana BrozičZaradi premajhnega števila udeležencev, oziroma zaradi odpovedi udeležbe, je tango delavnica ODPOVEDANA! Pa ne za dolgo. Izpeljana bo že v januarju, datum bo znan v kratkem.

Vsem plesalcem želim vesel december, prijazne praznične dni in veliko lepega v novem letu.

S tangom pa se vidimo v januarju 2019!

ZAKLJUČEK S TANGO KORAKOM

objavljeno: 10. dec. 2018 03:13 avtor: Tatjana BrozičDecemberski dnevi se hitro iztekajo. Enega teh dni bomo poskusili ujeti in ga ohraniti v spominu z zadnjo tango delavnico v tem letu. To bo v tej plesni sezoni že tretja delavnica, potekala pa bo v dvorani PD Elite, 14.12.2018, od 18:00 dalje. Utrdili bomo že naučeno, posvetili pozornost ritmu in koraku in dodali kak prepoznavni element tanga. Seveda se bomo maksimalno potrudili prisluhniti partnerju, raziskovali bomo možnosti in verjamem, ustvarili bomo nekaj lepega in prijetnega.
Cena delavnice je 15€/par za člane PD Elite in 20€/par za zunanje.
Prijave sprejemam na telefon, mail in/ali osebno na vajah.

Podarite si nekaj lepega, zakorakajte v ritmu glasbe, iz koraka ustvarite ples.

VESELI DECEMBER

objavljeno: 3. dec. 2018 02:30 avtor: Tatjana BrozičVikend je bil zaznamovan s plesnim večerom in tako smo dobesedno zaplesali v december. Bilo je veselo in zabavno, večer smo popestrili še s skupinskim charlestonom in salso. Zahvaljujem se vsem, ki ste prišli in naredili ta večer poseben.
December bo kratek in pester. 14.12.2018 bo zadnja letošnja delavnica argentinskega tanga. Več o delavnici bo objavljeno v kratkem.
19.12.2018 se nam lahko pridružite na novoletni predstavi mladih plesalcev PD Elite, " V pričakovanju dobrih mož". Predstava bo v CMK, ob 18:00.
Seveda bodo potekale tudi vse redne vaje, ki se bodo zaključile 21.12.2018.
O vsem, kar se bo decembra še dogajalo, bomo sproti obveščali.

BOŽIČNO NOVOLETNI PLESNI VEČER

objavljeno: 25. nov. 2018 00:51 avtor: Tatjana BrozičŠe en teden je mimo. Zaključili smo ga z uspešno izvedeno delavnico argentinskega tanga in čas je za nove dogodke. Poleg rednih vaj, nam novi teden prinaša tudi malo zabave in razvajanja. V petek, 30.11.2018, bomo zaplesali v soju prazničnih luči. Od 20:00 dalje bo v dvorani PD Elite potekal plesni večer, na katerem ne bo manjkalo dobre glasbe, animacije in družeja ob hrani in pijači. Vabljeni vsi moji plesalci, vaši prijatelji in vsi, ki bi zaplesali v naši družbi.
Prispevek za udeležbo znaša 6€/par.
Torej, v zaznamke za prihodnji teden zapišite - v petek plešem!

TANGO PETEK

objavljeno: 22. nov. 2018 00:49 avtor: Tatjana BrozičMesec je naokrog in pred nami je petek, namenjen delavnici argentinskega tanga. Dobimo se jutri, 23.11.2018, ob 18:00, v dvorani Plesnega društva Elite Koper. Tudi tokrat se bomo posvetili osnovam, tako da se nam lahko pridružite tudi tisti, ki tanga še niste plesali.

Cena delavnice ostaja enaka, 15€/par za člane društva in 20€/par za zunanje obiskovalce. Voden del delavnice traja 90 minut, sledi pa še preplesavanje, pogovor, vprašanja in odgovori in seveda prijetno druženje.

Prijazno vabljeni v našo družbo.

NOVOLETNI PLESNI VEČER

objavljeno: 16. nov. 2018 04:27 avtor: Tatjana BrozičV pričakovanju delavnice argentinskega tanga, ki bo v petek, 23.11.2018, je v pripravi že naslednji dogodek. Znan je datum našega novoletnega plesnega večera, ki bo v petek, 30.11.2018 od 20:00 dalje. Preden se posvetite svojim pripravam na prihajajoče praznike, bomo v prostorih PD Elite še zadnjič v tem letu zaplesali vsi, ki nas ples združuje. Praznično vzdušje, hrana in pijača, klepet, druženje in seveda, veliko plesa. Pripravljam tudi animacijo, v obliki skupinskih plesov, ki bo naredila večer še zabavnejši.

Zaradi lažje organizacije prosim za prijave. Telefonsko, preko maila ali kar na rednih vajah.

UNIVERZA MORJE SPET PLEŠE

objavljeno: 15. nov. 2018 01:11 avtor: Tatjana BrozičPo daljšem čakanju in dogovarjanju nam je le uspelo. Začeli smo s plesnimi tečaji v Andragoškem društvu Morje. Vaje potekajo v novih prostorih društva, Ulica Giordana Bruna 6 v Izoli. Naše urice so na sporedu vsako sredo ob 10:45.Skupina je namenjena članom in članicam društva Morje. In kaj počnemo? Plešemo vse standardne in latinskoameriške plese, občasno pa si postavimo tudi kak nov izziv, pobrskamo po zgodovini in obudimo plese, ki so zaznamovali določen čas. Obenem pa delamo na moči, razteznosti, ravnotežju, skaratka na vsem kar potrebujemo, da postanemo dobri in boljši plesalci.Ob prijetni glasbi gre vse lažje, zato na vajah vedno uživamo.
Še je čas, da se pridružite in z nami odplešete preko zime, do nove pomladi.

NADALJUJEMO S TANGOM

objavljeno: 12. nov. 2018 02:09 avtor: Tatjana Brozič   [ posodobljeno 12. nov. 2018 02:11 ]Na željo udeležencev prejšnje tango delavnice, z veseljem napovedujem naslednjo, ki bo v petek, 23.11.2018 ob 18:00, v plesni dvorani PD Elite. Namenjena je začetnikom, pa tudi tistim, ki bi morda radi ponvili in/ali utrdili osnove. Na prvi delavnici smo se dotaknili plesnih osnov tanga, prisluhnili ritmu in se na različne načine premaknili skozi prostor. Sami, s sebi lastnim občutkom in s partnerjem, ko sva v občutkih poskusila najti tisto zlato sedino, ki odgovarja obema. Tudi tokrat bo naš izziv korak, tako enostaven in hkrati zahteven, prijeten in včasih neroden, korak ki nas popelje po plesnem parketu in nam v paru omogoča premikanje brez napora. Ustvarjali bomo, plesali in verjamem, tudi tokrat uživali. Prijave na delavnico sprejemam do 21.11.2018. Vabljeni!

1-10 of 114